Rent Estate erhverver to større erhvervsejendomme på Vestegnen

Rent Estate A/S har pr. 1. juli 2024 købt to større erhvervsejendomme på Københavns Vestegn af ejendomsselskabet Castellum A/S.

Ejendommene som er beliggende på Abildager 26 i Brøndby og Roholmsvej 19 i Albertslund udgør godt 17.000 m2 erhvervslejemål allerede med mange gode lejere, men har også ca. 5.000 m2 som er ledige til nye interessante lejere.

Ejendommene er særligt attraktive på grund af deres strategiske placering tæt på København, O3, O4 og den kommende letbane.

Da vi blev præsenteret for ejendommene, vækkede de straks vores interesse på grund af deres beliggenhed i vores investeringsområde i Storkøbenhavn. Vi betragter Brøndby og Albertslund som meget interessante byer, tæt på København, og tæt på udviklingen omkring O3 samt kommende letbane og motorveje. Disse faktorer er attraktive for mange store erhvervslejere. Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en større portefølje af bolig- og erhvervsejendomme ” udtaler Frank Buch-Andersen, administrerende direktør i Rent Estate A/S.

Hos Castellum Danmark A/S er de også glade for handlen.

Vi er glade for, at vi har fundet en køber til vores to erhvervsejendomme. Som en del af vores strategi om at sammensætte vores ejendomsportefølje med fokus på nye og nyere kontorejendomme har vi i en periode afsøgt markedet for at finde nye ejere til udvalgte erhvervsejendomme. Vi er sikre på, at lejerne vil opleve Rent Estate som en god og pålidelig udlejer,” udtaler Bo Mohr, Regional Director i Castellum Danmark A/S.

Med denne erhvervelse har Rent Estate koncernen nu cirka 150.000 m² bolig- og erhvervsejendomme og en samlet ejendomsportefølje på cirka 1,3 mia. kr.

For yderligere information kontakt venligst:

Frank Buch-Andersen, administrerende direktør, Rent Estate A/S
Telefon: 2628 8143
E-mail: fba@rentestate.dk

Bo Mohr, Regional Director, Castellum Danmark
Telefon: 6169 9889
E-mail: bo.mohr@castellum.dk

Om Rent Estate: 
Rent Estate er en førende aktør inden for ejendomsinvestering og -forvaltning med fokus på bolig- og erhvervsejendomme i Danmark. Koncernen arbejder strategisk med at opbygge en diversificeret portefølje af kvalitetsbygninger, som understøtter både lejernes og investorernes behov.

Om Castellum: 
Castellum er en af de største børsnoterede ejendomsselskaber i Norden, der udvikler og forvalter kontor- og erhvervsejendomme. Virksomheden er kendt for sin ambitiøse bæredygtige tilgang til at skabe værdifulde og attraktive ejendomme for både lejere og investorer.