2022 – et spændende og udfordrende år

Det har været året hvor vi fik samlet familien ved ansættelse af Simon Buch-Andersen i marts, og det blev et år hvor vi lykkedes med at udvide vores ejendomsportefølje med hele 6 nye ejendomme

2022 har været et rigtig spændende og udfordrende år for Rent Estate 

Det har været året hvor vi fik samlet familien ved ansættelse af Simon Buch-Andersen i marts, og det blev et år hvor vi lykkedes med at udvide vores ejendomsportefølje med hele 6 nye ejendomme, samlet 36.835 m2 bolig- og erhvervsejendomme i Glostrup, Ballerup og Høje Taastrup, og derved rundede vores målsætning om en ejendomsportefølje på over 1 mia. kr.  

På trods af inflationskrise, energikrise og krig i Europa, har det også været et år hvor vi er lykkedes med at indgå en masse nye spændende lejekontrakter med nye erhvervslejere. Vi har i 2022 indgået nye aftaler om leje af erhvervslokaler for samlet 21.697 m2, og i den forbindelse kunne byde velkommen til en lang række nye og spændende lejere, samt udvidet vores samarbejde med en lang række af vores eksisterende lejere. 

Nu lægger vi 2022 bag os, og ser fremad mod 2023. Et år der bliver fyldt med en masse spændende projekter, som vi allerede er i gang med at se ind i: 

  • Installation af ladestandere på vores største erhvervsejendomme 
  • Digitalisering af vores lejerkommunikation og skadesindberetninger 
  • Fastsættelse af målsætninger på klimadagsordenen 
  • Åbning af det 4. BUCH BUSINESS CENTER, denne gang i Høje Taastrup 

Vi ser ligeså frem til en periode hvor vi vil have stort fokus på udlejning af de ledige lejemål vi har erhvervet ved købet af vores nye erhvervsejendomme i Ballerup og Høje Taastrup:

  • Lautruphøj 1-3, 2750 Ballerup  
  • Borupvang 5C, 2750 Ballerup 
  • Spotorno Alle 2-12, 2630 Høje Taastrup 
  • Telegade 1, 2630 Høje Taastrup 

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår, og hvis I mangler nye skræddersyede kontorlokaler, så vent ikke med at kontakte os på portal@rentestate.dk eller telefon 70 22 00 29.