Marielundvej 46C, st. th., 2730 Herlev

Præsentabelt kontorlejemål m. klimastyring

Lejemålet fremstår præsentabelt med flotte grå/sorte tæppefliser og moderne glasløsninger. Lejemålet består primært af et storrumskontor, kun opdelt af en halv skillevæg, og med direkte adgang til et depotrum og et chefkontor. Lejemålet har også eget mødelokale, tekøkken, toiletter.

Området

Fantastisk præsentabel ejendom beliggende i Herlev’s eftertragtede erhvervskvarter ca. 250 meter fra Nordre Ringvej og den kommende Letbane Station ved Lyskær.

Ejendommen består af 23.082 m2 med mange store og mellemstore lejere og er centralt placeret ca. 15 min. fra Rådhuspladsen og 1,5 km fra Herlev station og BIG Shopping.

Ejendommen som tidligere har huset Aller Media er opdelt i mange lejemål. Alle lejemål har et flot og præsentabel indgangsparti i glas.

Ejendommen blev bygget i årene 1966/68 og renoveret med alufacader og flotte glasindgangspartier i år 2000. Ejendommen er samlet på 23.082 m2 og er udlejet til ca. 45 forskellige lejere.

Ejendommen har 2 hyggelige haver med bænke, som lejerne bruger til at spise frokost i om sommeren m.m.

Alle opgange er udsmykket med kunstværker af kunstneren Maria Dubin, som har fortolket Karen Blixens blomster i hendes have. Kunstværkerne kommer direkte fra Karen Blixen Museet før de blev købt at Udlejer, til forskønnelse af vores indgangspartier/opgange.

Lejemålet

Man kommer ind til lejemålet via flot indgangsparti i glas, hvor lejemålet er beliggende i stuen til højre.

Lejemålet består af et storrums kontor (ca. 8 medarbejdere), som er opdelt med en delvis glas-/gipsvæg, og med adgang til chefkontoret. Fra storrums kontoret er der adgang til pænt toilet, stort arkiv/depot, stort mødelokale, hvor der ligeledes er glasvæg indtil, herunder lyst spisekøkken også med glasvæg indtil.

Lejemålet har klimastyring.

Parkerings- og trafikforhold

Der er omkring ejendommen ca. 400 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der bliver etableret en Letbane station, ca. 250 meter fra ejendommen, ved krydset Lyskær/Nordre Ringvej. Letbanen kommer til at køre hvert 5. minut indenfor normal arbejdstid og hvert 10 minut udenfor normal arbejdstid.

Der går ligeledes Bus 155 lige ude foran ejendommen til Herlev Station.

Størrelse

173 m2 inkl. andel af fællesareal.

Leje

Den månedlige leje udgør kr. 11.136,88.

Regulering af leje

Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 3%, første gang pr. 1. januar 2021.

Depositum

Der beregnes et depositum svarende 6 måneder af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

El

Der er separat el-måler til alle lejemål.

Varme

Der udarbejdes årligt (kalenderåret) et varmeregnskab, som fordeler varmeudgifterne på alle lejemål.

Lejer opkræves aconto varmebidrag svarende til kr. 47,19 pr. m2.

Driftsudgifter

Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, fælles el-forbrug, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Lejer opkræves aconto driftsbidrag svarende til kr. 86,19 pr. m2.

Moms

Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse

Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke

Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”E”.

Opsigelse

I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten giver Lejer til Udlejer en 5-årig uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning

1. marts 2020.

Priser
Antal m²
173 m²
Årlig leje pr. m²
773 kr.
Driftsudgifter pr. m²
86 kr.
FÅ MERE INFORMATION
2020-03-13T14:11:01+00:00