Herstedvang 14, st. th., 2620 Albertslund

Flot kontorlejemål, lager m. port og fælles kantine

Sjældent udbudt lagerlejemål i stueplan med port, som ligger i direkte forbindelse med nyistandsatte og moderne kontorer – beliggende i en særdeles præsentabel ejendom med stor fælles kantine og mødefaciliteter.

Området

Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og sorte/grå gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m2 og er i dag udlejet til ca. 20 forskellige lejere, men med plads til flere. Af nuværende lejere kan nævnes Unisport, Fagerhult, Danske Bank, Kemp & Lauritzen m.fl.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier for medarbejdere og gæster, fælles kantine og fuldt møblerede mødelokaler med AV-udstyr, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet

Man kommer ind i opgangen til lejemålet via et flot glasindgangsparti. Lejemålet ligger i stuen til højre, hvor man træder ind i ca. 596 m2 flot og præsentabelt kontor, med mulighed for at etablere reception/loungeområde. Gangarealerne er belagt med et flot lyst parketgulv.

På venstre hånd har man toiletter, arkivrum og stort tekøkken, samt 6 aflukkede 2-3 mands kontorer/mødelokaler på højre hånd, med sortnistret tæppefliser.

I direkte forbindelse med kontorene kan man tilgå lageret, som kan udgøre fra 100-275 m2, afhængig af kommende lejers behov. Lageret kan også tilgås via en port.

Parkerings- og trafikforhold

Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Der går ligeledes en Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St.

Størrelse

Lejemålet udgør 871 m2, hvor man har mulighed for at have op til 275 m2 lager.

Leje

Den månedlige leje udgør ved:

596 m2 kontor – 275 m2 lager: kr. 44.563,75.

771 m2 kontor – 100 m2 lager: kr. 49.230,42.

Svarende til en leje på kr. 715,00 pr. m2 for kontor, og kr. 395,00 pr m2 for lager.

Regulering af leje

Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 3%, første gang pr. 1. januar 2021.

Depositum

Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. Depositum står til sikkerhed for lejeres overholdelse af sine forpligtelser, jfr. indgået lejekontrakt. Herunder betaling af drifts- og varmebidrag m.m.

El

Der er separat el-måler til alle lejemål.

Varme

Der udarbejdes årligt (kalenderåret) et varmeregnskab, som fordeler varmeudgifterne på alle lejemål.

Lejer opkræves aconto varmebidrag svarende til kr. 58,13 pr. m2

Driftsudgifter

Lejer betaler en forholdsmæssig andel af ejendommens driftsudgifter, ejendomsskatter og –afgifter, forsikring, vandforbrug, renovation, fælles el-forbrug, ejendomsservice/vicevært, snerydning, renholdelse og vedligeholdelse af udvendige arealer, herunder service og vedligeholdelse af installationer, elevatorer, fællesrum, samt udarbejdelse af regnskaber for drifts- og fællesudgifter og administration m.m.

Lejer opkræves aconto driftsbidrag svarende til kr. 125,93 pr. m2.

Moms

Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms.

Vedligeholdelse

Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren.

Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren.

Energimærke

Ejendommen er pr. 4. april 2013 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”.

Opsigelse

I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten giver Lejer til Udlejer en 5-årig uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel.

Indflytning

Efter aftale.

Priser
Antal m²
871 m²
Årlig leje pr. m²
614 kr.
Driftsudgifter pr. m²
126 kr.
Download prospekt her
2020-08-12T09:34:51+00:00