Glædelig jul og Godt nytår

Kære alle

Så blev det heldigvis jul igen.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der er gået til alle vores mange lejere som har været hos os i mange år, ligesom vi gerne vil sige tak til alle de nye lejere, som er kommet til i årets løb.

2018 har været endnu et travlt år for os, med mange nye indflytninger og nye lejere, specielt i vores ejendom på Marielundvej 46, 2730 Herlev. Heldigvis er der nu kun få ledige lokaler.

Det har ligeledes været en stor glæde for os at arbejde med vores nye og dygtige medarbejdere, som er kommet til det sidste år, som skal styrke vores fremtidige muligheder for at vokse vores forretning, ligesom det skal være med til at fastholde fokus, tilstedeværelse og højt serviceniveau overfor jer, vores lejere og samarbejdspartnere.

Vi glæder os særligt til det nye år, hvor målet er at fastholde den lave tomgang, samtidig med at vi ønsker at vokse vores ejendomsportefølje og forretning.

For jer som følger os på Facebook og ønsker en ny lejebolig, så håber vi, at vi I 2019 kan lykkedes med at finde den rette bolig til jer.

I og jeres familier, ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

2018-12-21T13:42:54+00:00