Den Intelligente Krop flytter ind på Marielundvej 46

Det er en stor glæde at vi i dag kan offentliggøre at vi har indgået endnu en lejekontrakt, denne gang med Den Intelligente Krop, som lejer af 1.006 m2 skræddersyet lejemål i vores flotte ejendom på Marielundvej 46 i Herlev.

“Vi snakkede første gang med Den Intelligente Krop i november 2017 om forskellige muligheder for at skabe det perfekte lejemål til Lotte og Tommy fra Den Intelligente Krop. Ting tager sin tid, og efter on/off forhandlinger i et års tid, er det er nu lykkedes at indgå en fantastisk aftale med en rigtig god lokal lejer og det er vi super glade for”, udtaler adm. direktør Frank Buch-Andersen.

“Vi har længe været på udkig efter nye lokaler, da vores nuværende sted skal rives ned. I den forbindelse har vi kigget på mange forskellige mulige lejemål, primært i Herlev, og er hele tiden kommet tilbage til mulighederne på Marielundvej 46, hvor vi på alle måder selv har skræddersyet vores lejemål til vores nuværende og fremtidige behov. Vi er rigtig glade for at få det hele på plads og glæder os utroligt meget til at flytte ind i vores nye lokaler, og til at byde gamle som nye kunder velkommen i vores nye lejemål”, udtaler adm. direktør Lotte Paarup.

Den Intelligente Krop flytter ind 1. marts 2019.

Lotte Paarup (tv), Frank Buch-Andersen, Tommy Gernot (th), i forbindelse med underskrivelse af lejekontrakten.

 

2019-03-01T09:11:26+00:00