Glædelig jul og Godt nytår

Kære alle

Så blev det heldigvis jul igen.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der er gået til alle vores mange lejere som har været hos os i mange år, ligesom vi gerne vil sige tak til alle de nye lejere, som er kommet til i årets løb.

2017 har været et travlt år for os, med mange ind- og udflytninger, men specielt vores seneste erhvervelse af ejendommen Marielundvej 46, 2730 Herlev, har taget tid og haft fokus. Det har ligeledes været en stor glæde for os at det har været muligt at få tilført nye og dygtige medarbejderkompetencer udefra, som skal styrke vores fremtidige muligheder for at vokse vores forretning, ligesom det skal være med til at fastholde fokus, tilstedeværelse og højt serviceniveau overfor jer, vores lejere og samarbejdspartnere.

Vi glæder os særligt til det nye år, hvor en af hjørnestenene vil være at vi flytter vores kontor fra Karlslunde til Herlev, ligesom vi allerede nu ved at der er flere spændende og store lejere på vej ind netop på Marielundvej i Herlev.

For jer som følger os på Facebook og ønsker en ny lejebolig, så håber vi, at vi I 2018 kan lykkedes med at finde den rette bolig til jer.

I og jeres familier, ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

2017-12-20T09:57:53+00:00